Assortiment

Palmen en olijven

Palmen en Olijven

Moerkerks Plantenparadijs heeft als hobby om mooie en aparte planten te verhandelen. Wij hebben het hele jaar door mooie grote olijven en winterharde palmen zelfs tot 8 meter! Ook citrusbomen, granaatappels en grote oleanders zult u bij ons vinden

Potgrond en meststof

Grond

Moerkerks plantenparadijs heeft voor iedere toepassing een grondsoort Deze zakken worden het hele jaar door dankzij grote inkoop actiematig verkocht.

Meststoffen

Moerkerks plantenparadijs verkoop t de mestlijn van De Ceuster Meststoffen DCM. Deze lijn is geheel gemaakt van organisch materiaal (milieuvriendelijk) en wordt al geruime tijd gebruikt op sportvelden en in kasteeltuinen, nu is deze ook verpakt voor particulier gebruik.

Perkplanten

Perkplanten

Moerkerks Plantenparadijs biedt u het hele jaar door wel iets voor in het perk aan. In de winter maanden en vroege voorjaar hebben wij de koude kas vol staan met violen, deze zijn vorstbestendig en bloeien erg rijk. Vanaf half april beginnen wij weer met Geraniums, perkplantjes, kuipplanten en grote hangplanten. In het voorjaar laten we ook veel handel uit Denemarken komen.

Potterie

Potterie


Moerkerks Plantenparadijs heeft een breed assortiment potten voor binnen en buiten. Voor buiten hebben wij o.a. Roodstenen potten, geglazuurde potten en mooie stevige kunststof bakken. Voor binnen hebben wij een groot assortiment geglazuurde potten (deze zijn echt waterdicht) Ook voor manden kunt u bij ons terecht.

Tuinplanten

Tuinplanten

Moerkerks Plantenparadijs biedt het hele jaar door een breed assortiment mooie volle tuinplanten. Of het nu om een heideplantje gaat of om een grote olijf, de kwaliteit moet super zijn! Deze kwaliteit kunnen wij waarborgen omdat we de inkoop geheel zelf doen. Dagelijks zitten we in Aalsmeer op de veiling, wekelijks zijn we in Boskoop en daarnaast importeren we zelf struiken en bomen uit Itali‘, en Spanje.

Kamerplanten

Kamerplanten

Moerkerks Plantenparadijs heeft het hele jaar door een ruim assortiment bloeiende en groene kamerplanten. Deze zijn dagvers dankzij dagelijkse inkoop op de veiling Aalsmeer. Per seizoen steeds wisselende producten.